O projektu Zeleni raj


V letu 2017 smo pričeli s pripravo gradnje stanovanjskega naselja Zeleni raj. Naselje se nahaja na obrobju mesta Ljutomer, na sončni in mirni lokaciji in je v stiku z naravo. Nudi ugodno in kakovostno bivanje tako za mlade družine, ki jim je zagotovljena bližina izobraževalnih ustanov in nakupovalnih objektov, kakor tudi za starejše. Soseska je prijazna do vseh starostnih skupin in je namenjena tudi medgeneracijskemu povezovanju. Okolje je primerno tudi za domače živali, ki jim je zagotovljeno nemoteno gibanje, stran od prometnih površin.

Vsa stanovanja imajo zagotovljena dva pokrita parkirna prostora. Nadstrešnice nad parkirnimi površinami so neločljiv del fasadnega ovoja. Ob vhodu v objekte so shrambe, ki omogočajo shranjevanje in hkrati ustvarjajo potrebne kotičke zasebnosti. Urejen bo tudi prostor za komunalne odpadke. Novozgrajene stavbe bodo priključene na javni vodovod, kanalizacijo, elektriko in telekomunikacijsko omrežje. Do njih vodi nova asfaltirana cesta.

Ker želimo, da bo naselje družinam prijazno, načrtujemo tudi izgradnjo otroškega igrišča.

Stanovanja se bodo prodajala v četrti gradbeni fazi, z možnostjo nakupa tudi po sistemu na ključ.

Objekti bodo zgrajeni kakovostno in energetsko varčni – dobro izolirani. Ogrevanje bo s toplotno črpalko, kar bo zagotavljalo nizke obratovalne stroške.

Zagotovite si dovršeno gradnjo svojega doma, na sončni, dostopni in mirni lokaciji ter uresničite svoje sanje po sodobnem in prijetnem bivanju.